E24 arrangerer Aksje-NM også i år og konkurransen går av stabelen 21. mai. Unge Aksjonærer har den store glede av å få bidra som samarbeidspartner i årets Aksje-NM. E24 vil gi en vandrepokal til den utdanningsinstitusjonen som klarer å mobilisere flest deltakere til årets AksjeNM så her gjelder det å invitere venner og bekjente ved din skole til å delta i konkurransen.

Det er mulig å delta både som enkeltperson og som del av et lag og det kan være flere lag påmeldt fra skolen. E24 vil i årets AksjeNM følge studentlagene og kåre en vinner blant alle studentlagene. Studentenes deltagelse vil også dekkes redaksjonelt og E24 vil gjøre intervjuer med studentlag underveis og fokuserer på ukesvinnere og totalvinner.

Alle lag som vil ha muligheten til å omtales i E24 MÅ derfor sende en e-post til eirik.winsnes@e24.no når laget er påmeldt. Mailen må inneholde følgende opplysninger:

1. Lagnavn
2. E-postadresse og telefonnummer til en kontaktperson
3. Navn på deltagere på laget

MEN for at du skal telles med som student, MÅ du registrere student-eposten din i registreringen. For de som allerede er registrert men med en annen e-post, er det ikke noe problem. Du må da bare legge til din student e-post inne på profilsiden. Dette gjøres enkelt under «Oversikt» og «Behandle e-postadresse» på Spid-profilsiden. Dette tar deg 30 sekunder ekstra.

Dette er AksjeNM:

• Konkurransen går over seks uker. Påmelding åpner på E24.no 7/5 og selve konkurransen starter 21/5. Siste konkurransedag i Aksje-NM er 28/6
• Alle deltagere i Aksje-NM får investere 100 000 fiktive kroner. E24 bruker reelle børskurser.
• Aksje-NM er tilgjengelig på e24.no både på web, tablet og mobil. Med deres splitter nye mobilside kan vi studenter følge med på våres aksjer akkurat når vi ønsker. E24 har også en egen nettside for Aksje-NM påwww.aksjenm.no
• Fjorårets vinner av Aksje-NM ble 19 år gamle Gaute Hellenes Grov som kunne innkassere premien på 50 000 NOK i en handelskonto hos DNB Markets

Slik deltar du:

• Når påmeldingen åpner (7/5), må du registrere deg som deltager på E24.no. Dette gjøres enkelt ved først å opprette en konto på SPID, dersom du ikke allerede har en. Dette er gratis.
• Man kan som sagt delta både som enkeltperson og som del av et lag. Lag må også opprette en felles bruker.

Derfor bør du være med:

• Dere vil lære mye om aksjemarkedet og hvordan dette fungerer.
• Det er enkelt å delta og amatører har gode vinnersjanser.
• Deltagere og lag vil få redaksjonell oppmerksomhet i Norges største økonomiavis på nett.
• Vi vil spesielt løfte frem studenter og konkurransen mellom ulike skoler.
• Det er helt gratis å delta og ukesvinnere og totalvinnere mottar meget attraktive premier.
• Det er en svært morsom konkurranse

Kontakt for Aksje-NM 2013: Prosjektleder Eirik Winsnes
eirik.winsnes@e24.no/92081697

Kontakt for Unge Aksjonærer: Foreningsleder Petter Kongslie
petter.kongslie@gmail.com/98411080

Om forfatteren

Er student ved Handelshøyskolen BI. Studerer økonomi og ledelse og er ansvarlig for aksjekonkurransen.