SIX EDGE er en kraftig og moderne børsterminal som er utviklet for profesjonelle aktører og aktive private investorer. Terminalen gir deg tilgang på markedene i realtid, nasjonale og internasjonale nyhetskilder, historisk data, valuta, penge og rentemarkeder, teknisk analyse og estimater med trend graf. Med terminalen kan eliteseriedeltakere finne raskt frem til den informasjonen som er viktig og relevant slik at dere har et best mulig beslutningsgrunnlag for deres investeringer.

Børsterminalen koster egentlig 900 kroner i måneden, men våre eliteserielag får det gratis! Brukerkontoer vil bli distribuert til eliteserielagene ila første uke i september.

SIX EDGE gir deg unikt innhold som er tilgjengelig direkte i aksjelisten:

  • Opp til 30 års historikk på aksjer
  • Opp til 4 års historikk på nyheter
  • Detaljert selskapsinformasjon på nordiske selskaper, inkludert rapport datoer, utbytte, innsidere og estimater
  • Sett sammen ulike markeder i samme vindu og du får en enestående oversikt over markedene
  • Godt utbygde grafer med mange funksjoner hvor du blant annet kan følge nyhetsflyten med grafens utvikling
  • Nordisk nyhetstjeneste og estimater fra SIX
  • Integrert handelskobling som gjør det raskt og enkelt å utføre handler

SIX EDGE har en rekke funksjoner som vil gjøre ditt arbeid enklere. Du kan enten benytte deg av de ferdig bygde standard sider for de ulike markedene og utnytte de muligheter dette gir. Eller du kan egendefinere og lage egne sider etter eget ønske. Applikasjonens mangfold og fleksibilitet kombinert med et intuitivt og brukervennlig grensesnitt gjør dette til et effektivt verktøy å bruke.

Gratis innføringskurs vil bli avholdt i Oslo før konkurransestart. For påmelding send e-post til styret(at)ungeaksjonaerer.no

Om forfatteren

Jens Petter Skaug går Master i Strategic Management på Handelshøyskolen BI og har en bachelor i finans fra samme skole. Har vært med i foreningen siden 2008 og var styreleder fra 2009-2011. Han har i tillegg sittet i blant annet Shippingutvalget og vært fagansvarlig i Finansgruppen ved BI.

Kommenter