Styret består av representanter fra ulike utdanningsinstitusjoner i Norge, og er i disse dager ute etter å fylle skoene til avtroppende medlemmer. Info om de ulike stillingene vi ønsker å få på plass:

Analysekonkurranseansvarlig: Har ansvar for gjennomføringen av Analysekonkurransen hvert semester. Her vil du følge opp jury, bestående av professjonelle finansanalytikere, samt arrangere kurs for våre medlemmer.

Økonomiansvarlig: Har ansvar for økonomien til organisasjonen, betale utlegg, holde orden på kontoer etc. i tillegg kan det være behov for å assistere leder administrative oppgaver.

Du får bidra med nye idéer, erfare organisasjonsarbeid og holdet løpende kontakt med næringslivet.

Er du over gjennomsnittet interessert i finans, og ønsker å ta i et tak for en forening i sterkt vekst ønsker vi at nettopp DU skriver litt om deg selv og hva du kan bidra med til forening, og sender det til styret@ungeaksjonaerer.no innen 1. juni. Det vil være en fordel om du har deltatt i foreningens aktiviteter tidligere.

Nye styremedlemmer velges inn på generalforsamlingen i sommer.

 

Om foreningen:

Unge Aksjonærer er en interesseorganisasjon som jobber med å fremme studenters engasjement rundt finansmarkedene, norsk næringsliv og egen sparing hovedsakelig ved å arrangere konkurranser og aktiviteter som Studenter på Børs, Analysekonkurranser, kurs og seminarer.

 

 

Om forfatteren

Fabian er 23 år og går første året finans på BI. Utrolig glad i å lese bøker om finans, og særlig interesse for makroøkonomi og markedspsykologi.

Kommenter